Erzurum Firma Rehberi

Erzurum firma rehberi içinde yerinizi alarak ücretsiz bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. Erzurum Firma listesine firmanızı hemen ücretsiz kaydedin.

Erzurum Anahtarcı (Çilingir) | 7/24

Erzurum Nöbetçi Çilingir hizmeti vermekteyiz ve 7/24 bizi arayarak hizmet talep edebilirsiniz. Erzurum Oto çilingir, kumanda tamir, kapı açma, kilit değişimi v.b tüm işleriniz için hizmetinizdeyiz.

erzurum çilingir

erzurum çilingir

Hizmet Alanlarımız

  • Aziziye: Ilıca, Dadaşkent
  • Yakutiye: Şükrüpaşa, Sanayi, Hilalkent
  • Palandöken: Yenişehir, Yıldızkent, Kayakyolu

Burada belirtmediğimiz tüm ilçelerimizde hizmetinizde olmaya devam ediyoruz.

Erzurum Anahtarcı (Çilingir) Terimleri

  • AYNA: Kilit göbeklerinin üstüne takılan kısmı,
  • BAREL: Kilidin içinde kilidi hareketlendiren, kapıları kilitlememize yarayan aleti,
  • BOY: Anahtarın boyunu,
  • ÇENE: Anahtarın üst kısmını,
  • DELME: Matkapta göbek veya kilit delmeyi,
  • FİŞE: Bazı mobilya kilitlerinin içinde bulunan, birbirinin benzeri fakat farklı ölçüdeki uçları yaylı kilit elemanını,
  • ISCO: Uluslararası Standart Meslek Sınıflaması’nı,
  • KANAL: Anahtarların üzerindeki çizgileri,
  • KASTIRMA: Kilit göbeklerini açmak için kullanılan aleti,
  • KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM (KKD): Bir veya birden fazla sağlık ve güvenlik tehlikesine karşı korunmak için kişilerce giyinmek veya taşınmak amacıyla tasarlanmış herhangi bir cihaz, alet ya da malzemeyi,
  • KÖŞEBENT: Birleşen iki kereste vb. tutturmaya yarayan, dik açı biçiminde bükülmüş demir, L demiri,
  • KUMPAS: Uzunluk, dış çap, iç çap, derinlik ve kanal ölçmelerde kullanılan aleti,
  • MARKALAMA: Anahtarların kodlanmasını,
  • MAYMUNCUK: Kilidi açmaya yarayan, demirden, eğri ve sivri aracı,
  • MENGENE: Onarma, işleme, düzeltme vb. işlemlerin uygulanacağı nesneyi sıkıştırıp istenildiği gibi tutturmaya yarayan bir çeşit aleti,
  • PERDE: Mandallı kilitlerin içindeki bilyeyi,
  • PİM: İç içe geçen veya birbiri üzerine gelen parçaları tutturmaya yarayan bir tür tahta veya metal çiviyi,
  • RİSK: Tehlikeli bir olayın meydana gelme olasılığı ile sonuçlarının bileşimini,
  • SEGMAN: Normal göbeklerin ortasındaki tüpü tutmaya yarayan aleti,
  • SIRT: Anahtarın alt ince uzun kısmını,
  • ŞOKLAMA: Elektronik kasalarda ya da kumandalı kapılarda görülen iki kabloyu birbirine değdirerek elektrik verme işlemini,
  • TEHLİKE: İşyerinde var olan ya da dışarıdan gelebilecek, çalışanı veya işyerini etkileyebilecek zarar veya hasar verme potansiyelini,
  • TÜP: Anahtarın girdiği parçayı,
  • VURMA: Göbeğin üst kısmına çekiçle ya da tornavida ile vurarak kırmayı ifade eder.

Erzurum Anahtarcı (Çilingir) Kimdir?

Erzurum Anahtarcı (Çilingir); İş sağlığı ve güvenliği, çevre ve kalite kurallarına dikkat ederek ev, oto ve kasa anahtarlarını çoğaltma, kilit açma, kilide anahtar yapma ve kilitle ilgili diğer bakım, tamir ve montaj işlerini yerine getiren nitelikli kişidir.

Erzurum Anahtarcı (Çilingir); Biz apalı ortamlarda çalıştığımız gibi müşterin belirlediği ev, işyeri vb. yerlere giderek çalışabiliriz. Çalışma ortamında iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini gerektiren kaza ve yaralanma riskleri bulunmaktadır. Erzurum Anahtarcı (Çilingir), olarak biz çalışma esnasında uygun kişisel koruyucu donanım kullanarak çalışmaktayız.

Kullandığımız Araç Gereç ve Ekipman

  1. Ağaç törpüsü
  2. Anahtar çeşitleri
  3. Anahtar makinesi
  4. Ayarlı pense
  5. Bağlama elemanları (cıvata, somun, vida, perçin vb.)
  6. Barel sökme mili
  7. Cımbız
  8. Çelik tel
  9. Çeşitli anahtar takımları
  10. Çip kodlama ve şifre yükleme makinesi
  11. Düz ve darbeli matkap
  12. Eğe takımı
  13. El mengenesi
  14. Fişe
  15. Fort çivi anahtar makinesi
  16. Grafit tozu
  17. Gres yağı
  18. Hidrolik yağ
  19. Iskarpela takımı
  20. İnce yağ
  21. İş önlüğü
  22. Kalem
  23. Kasa anahtar makinesi
  24. Keski takımı
  25. Kişisel koruyucu donanım
  26. Kumanda frekans makinesi
  27. Kumpas
  28. Lokma takımı
  29. Master anahtar
  30. Matkap ucu takımı
  31. Maymuncuk takımı
  32. Motorlu tel fırça
  33. Nokta
  34. Numaratör
  35. Pafta ve kılavuz takımı
  36. Pantograf anahtar makinesi
  37. Pas koruyucu
  38. Pas sökücü
  39. Pim tutma aparatı
  40. Segman
  41. Segman penseleri
  42. Şoklama kablosu
  43. Tel fırça
  44. Temel el aletleri
  45. Tezgah matkabı
  46. Tezgah mengenesi
  47. Tüp çevirme aparatı
  48. Yan keski
  49. Zımba
  50. Zımpara
  51. Zımpara taşı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Erzurum çilingir (Anahtarcı) talebi için tek yapmanız gereken yukarıda ki numaramızı aramaktır. Aynı gün içinde işinin ehli uzman personellerimiz adresinize gelerek kapı açımı işleminizi tamamlayacaktır.

Araba Kilitleri Bizim Uzmanlık Alanımız

Gündüz veya Gece, yağmur veya parlaklık, arabanızı, evinizi veya iş kilidini açmak için orada olacağız. Bunun sinir bozucu bir deneyim olabileceğini ve durumunuzla empati kurabileceğini anlıyoruz, müşterilerimize işlerine hızlı bir şekilde geri dönebilmeleri için Erzurum’da en iyi hizmeti sunuyoruz.

Kilidini açmanız gerektiğinde en iyi müttefikiniz

Hiç arabanızdan kilitlenmiş veya bir araba anahtarının değiştirilmesi gerekiyorsa, tüm çilingir ihtiyaçlarınız için size en profesyonel yardımı ve kapsamlı hizmeti sağlayabiliriz. Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir.

Araba Anahtarının Değiştirilmesi

Hemen hemen her araba anahtarını gerçekten iyi bir fiyata yapabiliriz, aslında yaptığımız araba anahtarı işlerinin% 75'i, müşterinin araba anahtarı değiştirme hizmeti için bizi aramasından sonraki 2 saat içinde bitirilir. Bizim çilingirler süper hızlı ve orada süper iyi iş, verimlilik ve üstün kalite bizim için çok önemlidir. Muhtemelen Erzurum’da en iyi çilingir şirketlerinden biriyiz ve herhangi bir işi halledebiliriz.

Modern Teknoloji tüm dünyada çiçek açıyor ve her hayatı kolaylaştırıyor. Otomobilin çeşitli unsurları da modern teknolojinin bir parçasıdır ve Hırsızlık Önleme sistemi, alarm sistemi, müzik sistemi, Hava yastıkları bir güvenlik özelliği olarak ve ayrıca bir arabayı çalıştırmak için transponder anahtarını kullanmak da dahil olmak üzere bu özellikleri anlamak çok önemlidir. . Bir transponder anahtarının ne olduğunu merak ediyorsanız endişelenmeyin, sizin için basit kelimelerle açıklayacağız.

Transponder Anahtarı nedir?

Transponder anahtarı, normal bir anahtar gibi görünen ancak içine gömülü küçük bir programlanmış çip içeren ve aracınıza ekstra güvenlik sağlamak için tasarlanmış bir anahtardır. Bu anahtar, orijinal anahtarın ve yinelenen anahtarın kimliğinin doğrulanmasına yardımcı olur.

Transponder kelimesi verici ve cevaplayıcının bir kombinasyonudur. Anahtarı kontağa taktığınızda, Motor Kontrol Ünitesi (ECU) anahtara kodlanmış bir sinyal gönderir. Anahtar orijinal ise, sinyali alır ve ECU’ya yanıt verir. Mesajlar araç tarafından doğrulandıktan sonra kullanıcı için otomatik olarak başlar. Araba motorunu çalıştırmak için, programlayıcı tarafından araba işlevleri için tasarlanmış programlanmış bir çipe sahip olduğundan bir transponder anahtarına ihtiyacınız vardır.

Örneğin, kontak anahtarına yanlış veya yinelenen anahtar yerleştirirseniz, ECU ile Programlanmış yonga arasındaki sinyal uyuşmadığından, araç kimlik doğrulamadaki arıza nedeniyle çalışmaz.

Transponder Anahtarı Nasıl Çalışır?

Transponder tuşları etkinleştirmek için pil gerektirmez. Bu küçük programlanmış çip, araç tarafından gönderilen radyo sinyalleri tarafından etkinleştirilir. Anahtarınızı kontrol panelinin yakınına yerleştirdiğinizde veya kontak anahtarına taktığınızda, çipe çok düşük frekanslı radyo sinyalleri gönderilir ve etkinleştirilir.

Anahtarı kontağa takıp çevirdiğinizde, endüksiyon bobini kontak kilidinin etrafına monte edildiğinden elektromanyetik bir alan oluşturur. Anahtar enerjiyi sargılar yoluyla emer ve bu enerjiyi kullanarak küçük programlanmış çipi veya transponder çipini çalıştırır. Çip etkinleştirildikten sonra sinyali ECU’ya iletir. Bu sinyal alfasayısal bir kodda gönderilir.

Böylece, bu sayede otomobilin ve motorun elektronik bileşenlerinin sorunsuz çalışmasına izin verir. Anahtarsız Alarm sistemi de kontrol edilmelidir, çünkü sonunda kontrol edilmediğinde aracın işlevsiz kalmasının bir nedeni haline gelir.

Durumda, araba anahtarınızı değiştirmeniz gerekiyorsa, çok sayıda müşteri sorununu verimlilikle çözmekten mutluluk duyduğumuz Anahtarlık Çilingir Hizmetleri ile bağlantı kurmanın zamanı geldi. Fonksiyonel araba anahtarlarınızı en uygun fiyata uygun fiyata yapmanıza yardımcı olabilecek iyi eğitimli bir fakültemiz var . Herhangi bir araba anahtarı değiştirme ihtiyacınız varsa veya araba ile ilgili başka sorunlarınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Otomobiller için Anahtarsız Giriş Rehberi

Haklar ihlal edildiğinde hukuk yollarına başvurulur. Benzer şekilde, insanlar araba çalmaya başladığında araba kilitleri ortaya çıktı. O zamanlar kilitli arabaların nimet olduğuna kesinlikle şüphe yok.

Birçok araçta standart sistem, herhangi bir araç güvenliği için gerekli olan basit kilit ve anahtardır. Bununla birlikte, bu geleneksel sistem, büyük yiyecek torbaları taşırken veya çocuk taşırken anahtarlarıyla mücadele eden insanlar gibi modern sorunlara hitap etmez. Ancak 1980'lerde uzaktan kumanda teknolojisini kullanarak araba kapılarının kilidini açmanızı sağlayan anahtarsız sistemin indüksiyonu sayesinde.

Uzaktan kumanda için kızılötesi ışın kullanan sıradan bir televizyon için gerekli olan aralığın aksine, arabalar anahtarsız kilit sistemleri için daha yüksek bir aralık gerektirir . Bu nedenle, Motorola, TRW ve Amtel gibi şirketleri içeren RKE sistemlerinin Amerikalı ve Avrupalı ​​üreticileri (Uzaktan anahtarsız giriş teknolojisi), anahtarsız araç kilit sistemini kolaylaştırmak için son derece esnek ve daha yüksek aralıklı radyo frekans kontrolörlerini tercih etmektedir. Ayrıca ek hırsızlık riski nedeniyle, araba uzaktan kumandaları daha yüksek güvenlik gerektirir. Anahtarsız sistemler, en başından itibaren hırsızları arabalarından uzak tutmak için kodlar benimsedi.

En Erken Uzaktan Giriş Sistemi

Uzaktan kumanda gibi çalışan anahtar, otomobilin alıcısına programlanmış benzersiz bir tanımlama kodu gönderdi. Tek benzersiz kod sistemi büyük ölçüde üretilmedi ve benzersiz özellik için donatılmış alıcılarla sınırlıydı. Bu sistemin verdiği yanlış güvenlik duygusu nedeniyle başarısız olmasının nedeni. Yakındaki bir araçta basit, kod kavrayıcı denilen özel bir radyo alıcı-verici kullanmak, sadece bir sinyali yakalamak ve depolamakla kalmaz, aynı zamanda sinyali yeniden iletir ve sahibinin bilgisi olmadan kilitleri açar.

Haddeleme Kodları Sistemi

Tek kod sisteminin düşmesinden sonra, giriş sistemleri 1990'ların ortalarında daha sağlam bir kod sistemini benimsedi. Bu sistemler, vericideki (tuş) düğmelere her basıldığında değişecek şekilde programlanan dönme kodlarını kullanır. Aynı haddeleme kodları alıcıya da iyi bir şekilde yerleştirilmiştir ve böylece onları sadece oynatarak izlemeye çalışan kapıcılardan kaçınır.

Şifreli Haddeleme Kodları

Ders kitabı, bilgisayarlı bir kod yakalayıcının temel haddeleme kod sinyallerini kolayca anlayabildiğini ve sıradaki bir sonraki kodu tahmin etmeye çalışabileceğini söylüyor. Bu, haddeleme kodlarını şifreleyen daha yeni teknolojilerle ele alınmaktadır. Anahtar şimdi alıcının içinde, bu yüzden şimdi araba hırsızının şifreli kodu kırmak için araca veya vericiye erişmesi gerekecek.

Anahtarsız Sistemler Gelecek

Uzaktan anahtarsız sistemler artık lüks değil, araç güvenliği ve emniyeti için bir zorunluluktur. Yeni teknoloji, uzaktan kumandalı anahtarsız sistemlerin genel masraflarını azaltan dahili işlemcilerle diğer araç özelliklerini de alıcılara konsolide etti. Bu sistem gittikçe yaygınlaştıkça, ateşleme sistemleriyle birlikte yeni hırsızlık önleme ve rahatlık özellikleri de eklenmektedir.

erzurum.hatenablog.com

Erzurum Çilingir , Erzurumda Çilingir İşi Yapanlar, Erzurumda Çilingirci, Erzurumda Anahtar Değişimi, Erzurumda Anahtar Kopyalama, Erzurumda Anahtarcı, Erzurumda En Yakın Çilingirci, Erzurumda En Uygun Çilingirci, Erzurumda Çelik Kasa Açma, Erzurumda Kapı Açma, Erzurumda 7/24 Çilingir Hizmeti, Yakutiyede Çilingir İşi Yapanlar, Yakutiyede Çilingirci, Yakutiyede Anahtar Değişimi, Yakutiyede Anahtar Kopyalama, Yakutiyede Anahtarcı, Yakutiyede En Yakın Çilingirci, Yakutiyede En Uygun Çilingirci, Yakutiyede Çelik Kasa Açma, Yakutiyede Kapı Açma, Yakutiyede 7/24 Çilingir Hizmeti, Aziziyede Çilingir İşi Yapanlar, Aziziyede Çilingirci, Aziziyede Anahtar Değişimi, Aziziyede Anahtar Kopyalama, Aziziyede Anahtarcı, Aziziyede En Yakın Çilingirci, Aziziyede En Uygun Çilingirci

Erzurum Çelik Kasa Açma Erzurum Şifreli Kasa Açma,Erzurum Kale Kilit Değiştirme,Erzurum Multlock Kilit Değiştirme,Erzurum Keso Kaba Kilit Değiştirme,Erzurum Kale Çelik Kapı Kilit Değiştirme
Erzurum Göbek Değiştirme,Erzurum Kilit Değiştirme,Erzurum Oto Çilingir ,Erzurum Oto Anahtar ,Erzurum Oto Anahtarcı ,Erzurum Mul-T-Lock Çilingir ,Erzurum Atra Kilit Servisi,Erzurum Dierre Kilit Servisi,Erzurum Mottura Kilit Çilingir ,Erzurum Kapı Hidrolik Satış ,Erzurum Acil Çilingir ,Erzurum Acil Çilingirci ,Erzurum Çelik Kasa Çilingir ,Erzurum Şifreli Kasa Açma ,Erzurum Para Kasası Açma ,,Erzurum Kale Kasa Çilingir ,Erzurum Kasa Kilidi Değiştirme ,Erzurum Kale Kasa Servis ,Erzurum Kasa Açma ,Erzurum Çelik Kasa ,Erzurum Kale Çelik Kasa ,Erzurum Çelik Kasa Kilidi Açma ,Erzurum Tuşlu Çelik Kasa ,Erzurum Elektronik Çelik Para Kasası Açma ,Erzurum Antep Kasa Çilingir Hizmeti ,Erzurum Yale Kasa Açma Çilingir ,Erzurum Safe Data Kasa Açma ,Erzurum Yale Otel Kasası Satış ,Erzurum Altec Kasa Çilingir Hizmeti ,Erzurum Kartlı Para Kasası Açan ,Erzurum Bgx Çelik Kasa Çilingir ,Erzurum Elektronik Şifreli Para Kasası Açan ,Erzurum Torq Para Kasası Çilingir Servisi ,Erzurum Kale Kasa Açma Çilingir Servis ,Erzurum Safe Point Kasa Çilingir Servis ,Erzurum Eurosafe Kasa Çilingir Hizmeti ,Erzurum Yongfa Kasa Çilingir Servis ,Erzurum Sentry Kasa Çilingir ,Erzurum Para Kasası Açan Çilingir ,Erzurum Rem Kasa Servisi