Erzurum Firma Rehberi

Erzurum firma rehberi içinde yerinizi alarak ücretsiz bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. Erzurum Firma listesine firmanızı hemen ücretsiz kaydedin.

Dila Kent Kimdir?

Dila Kent, son yıllarda YouTube'daki videolarının 2,2 milyardan fazla izlenmesi ile şaşırtıcı bir seviyeye ulaşan bir YouTuber. Dila Kent'i bu kadar popüler yapan şey elbette bir çocuk seyircisi için hazırladığı ilginç videolar. Pek çok videoda kurgulama yeteneği ile çekilen çekimler genç yaş gruplarının ilgisini çekti. Ve Dila Kent kimdir? Dile Kent kaç yaşında? Dile Kent nerede yaşıyor? Dila Kent nereden geldi? Dila Şehri ne kadar? Dila Kent'in ağırlığı ne kadar? Dila Kent hangi mezun? Bu ve benzeri soruların cevaplarını aradık ve bulunan cevapları özetledik.

Dila Kent kimdir?

Dila Kent, 1994 yılında doğdu. Ekim 1994 doğumlu Dila Kent, Terazi burcu bir kadın. Bilindiği gibi Dila Kent 1.60 metre uzunluğunda ve 46 kg ağırlığındadır. İstanbul'da doğan ve İzmir'e yerleşen Dirakent, üniversite eğitimini aldı ve burada yaşamaya devam ediyor. 9 Eylül Üniversitesi mezunu Dila Kent, üniversiteden film tasarımı ve yönetmenliği derecesi ile mezun oldu. Bu nedenle, lisans derecesine sahiptir.

Dila Kent Youtube Kanalı

Dila Kent, Youtube kanallarında popüler olan ve özellikle kızlar tarafından sevilen bir Youtube fenomeni. Bu kadar sevilmesinin ilk nedeni, en sevdiği oyuncağı Barbie ile çektiği video. Barbie bebeği ve Barbie Kent ailesi konseptinin videosunu çeken Dila, bugün de çeşitli konseptlerin videolarını çekmeye devam ediyor. İlginç ve kurgusal videolar genellikle çocuklara yöneliktir. Dilla Kent Youtube kanalında meydan okuma videoları, barbie bebek videoları, eğlenceli videolar, gerilim videoları, çamur videoları ve daha fazlası gibi birçok harika video var.

Dillakent Instagram ve Youtube takipçileri

DilaKent Instagram hesabı @Dilakentyoutube şu anda 145.000 takipçiye sahip. YouTube kanalı 2,42 milyon Youtube abonesi ile her geçen gün büyümektedir. Aylık gelire çok ilgi duyan Dila Kent'in farklı gelir tahminleri var. Beklendiği gibi aylık gelir 100.000 ile 500.000 TL arasında. Özel etkinliklere katılım bu gelire dahil değildir.